Agility

AGILITY 2016-2017

Syystreenit

Syystreenit järjestetään lauantaisin kello 9 – 11. Treenit pidetään 17.9. – 29.10.2016 välisenä aikana kerhon omalla kentällä. Kurssin kesto on 6 kertaa, treenejä ei ole 22.10.2016.

Kurssin hinta on 30 euroa. Kurssilaisen on oltava kerhon jäsen.

Syystreenit on tarkoitettu koirille, jotka ovat suorittaneet vähintään alkeiskurssin. Kurssille otetaan ensisijaisesti sellaisia jäseniä, joilla ei ole omaa avainta kentälle. Kurssille mahtuu mukaan viisi koirakkoa.

Ilmoittautumiset suoraan treenien vetäjälle: taija.kaven(at)gmail.com. Ilmoittautua saa heti, mutta viimeistään 4.9. mennessä. Mikäli ilmoittautuneita tulee enemmän kuin kurssille mahtuu, suoritetaan hakeneiden välillä arvonta ilmoittautumisajan päätyttyä (5.9.). Arvonnan tulos ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

Talvitreenit *TÄYNNÄ*

Järjestämme talvella muutamia agilitykursseja sisähalleissa. Ensimmäinen kurssi järjestetään Sudenpentujen Hallissa (Ukintie 7, 03250 Ojakkala) seuraavasti:

ti 6.12 klo 14-16
pe 6.1 klo 10-12
su 29.1 klo 9-11

Kurssille otetaan 8 koirakkoa ja kurssin hinta on 35€/koirakko. Kaikki koirakot ovat mukana koko kahden tunnin koulutuksen. Alussa tehdään lyhyt hyppytekniikkaharjoitus ja sen jälkeen ratapätkiä vauhtia ja ohjaustekniikkaa painottaen. Kurssin vetää Sari Saari.

Ilmoittaumiset:
KSKK:n kesätreeniryhmiin osallistuneille ennakkoilmoittautuminen 3.9. klo 9.00 alkaen. Muille ilmoittauminen 10.9. klo 9.00 alkaen. Paikat täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä. Vuoroja ei myydä yksittäin, mutta niitä voi vapaasti myydä eteenpäin/vaihtaa/jakaa, jos ei pääse osallistumaan jokaiseen koulutukseen.
Ilmoittautumise sähköpostilla: sari.j.saari(at)gmail.com

 

 

 

 

KARKKILAN SEUDUN KOIRAKERHO ON SAGIN JÄSEN

Jäsenillämme on mahdollisuus edustaa seuraa agilitykisoissa sekä hankkia sekä kilpailu-, että harrastelisenssi kauttamme. Mikäli olet kiinnostunut kilpailemisesta ja/tai lisenssin hankkimisesta, ota yhteyttä Tomiin tomi.metsa(at)gmail.com

 

TULOSSA TREENEIHIMME? LUE TÄMÄ!

Mukaan treeneihin paljon herkkunameja ja koiran lempileluja, vettä ja vesikuppi sekä panta/valjaat ja remmi (ei fleksiä). Muista lämmitellä koirasi ennen harjoituksia! Koiraa ei saa jättää kuumaan autoon! Ja muista: AGILITY ON KIVAA!!