TOKO-kokeen tulokset

KSKK ry:n ensimmäinen virallinen tottelevaisuuskoe vuosiin järjestettiin Haukkamäen koulun urheilukentällä Karkkilassa sunnuntaina 3.8.2014. Helteisen päivän tuomarina toimi Marita Packalén ja liikkeenohjaajana Mari Mäkelä.

KSKK RY TOKO-MESTARIT Tiina Lonka ja espves "Huli" Gotcha Happy Go Lucky.

KSKK:n 2014 TOKO-mestarit Tiina ja Huli!

Koe oli myös Karkkilan Seudun Koirakerho ry:n mestaruuskoe ja vuoden TOKO-mestareiksi kruunattiin Tiina Lonka ja espanjanvesikoira Huli (Gotcha Happy Go Lucky), jotka voittivat alokasluokan saavuttaen 195 pistettä, tuloksen ALO1, kunniapalkinnon ja oikeuden siirtyä kilpailemaan avoimeen luokkaan. Yhdistyksen edustajat pärjäsivät muutenkin mainiosti: Maija Nousiainen ja hovawart Rokka tulivat alokasluokan toiseksi saavuttaen myös ykköstuloksen pistein 175 ja oikeuden siirtyä avoimeen luokkaan. Lisäksi Elina Kautto ahkeroi kahden walesinspringerspanielin kanssa: Doniol Wind of Change avoimen luokan kolmannelle sijalle ykköstuloksella pistein 181 p. ja voittajaluokassa koiralla Doniol Your Loyal Welsh kolmostuloksen pistein 203.

Paljon onnea voittajille, sijoittuneille, TOKO-mestareillemme ja isot kiitokset tuomarille, liikkurille sekä talkooporukalle.

Tulokset löydät täältä: TOKO-koe