Syyskokous ja pikkujoulut!

Tervetuloa Karkkilan Seudun Koirakerho ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 26.11.2014 klo 18.30! Käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. hallituksen valitseminen. Esityslistan voit ladata täältä: Syyskokouskutsu 2014. Kutsu on postitettu jäsenille.

Heti kokouksen jälkeen n. klo 19.00 vietetään kerhon pikkujouluja jouluruokailun merkeissä. Ruoan hinta on 10 euroa seuran jäseniltä (ei-jäsenet 20 euroa), maksetaan paikan päällä. Jotta saadaan varattua oikea määrä ruokaa paikalle, pyydetään sitovat ilmoittautumiset 23.11. mennessä Liisalle: liisa.timperi [at] jokkis.net.

Oikein lämpimästi tervetuloa! 🙂

Pikkujoulumenu (Pitopalvelu Muffinssi):

 • Saaristolaisleipää + levite
 • Kylmäsavulohi + sinappikastike
 • Sienisalaatti
 • Rosolli
 • Vihersalaatti
 • Perunalaatikko
 • Lanttulaatikko
 • Porkkanalaatikko
 • Kinkku + itsetehty sinappi
 • Porkkanakakkua tai glögijuustokakkua
 • Kahvi
 • Ruokajuomaksi maito ja kotikalja