Talkoot kentällä lauantaina 1.10

Syksyn saapuessa on tullut aika siistiä kenttää ja välinevarastoja, jotta kentällä olisi jatkossakin mukava treenailla. Järjestämme siivoustalkoot lauantaina 1.10.2016 alkaen klo 11:30. Tarkoituksenamme olisi kunnostaa kulku mökin takaa kentälle sekä siivota varaston tausta roskista. Mikäli saamme talkooväkeä enemmänkin kasaan toiveena olisi saada myös mökin ikkunat pestyä (osa on jo pesty) sekä hyllyt siivottua. Myös hautausmaan porttia on pyydetty fiksaamaan.

Tekemistä siis riittää ja mitä enemmän kerholaisia osallistuu talkoisiin, sitä nopeammin saamme työt tehtyä. Osallistua voi vaikka lyhyemmänkin aikaa, jos kalenterissa on jo jotain muuta ohjelmaa, mutta pääsisit muutamaksi tunniksi paikalle. Kerho tarjoaa talkoolaisille ainakin kahvia ja mehua, sekä jotain suolaista syötävää. Lähde mukaan ja houkuttele myös ystäväsi iloiseen siivousporukkaamme. Osallistuminen ei ole jäsenille pakollista, mutta siitä saa ison sulan hattuunsa! 🙂 Vietetään mukava päivä yhdessä kerhomme hyväksi puuhastellen!!